Specials

Bioskin jetting 1x € 75,00
Bioskin smoothing kuur 5x € 350,00


100% biologische en veilige manier van rimpelcorrectie. Door middel van een hoogfrequent signaal wordt het gebied gladgestreken om daarna met een fijn naaldje het litteken of de rimpel van de onderste huidlaag los te maken. De huid reageert hierop met de aanmaak van nieuw collageen, waardoor er van binnenuit een natuurlijke opvulling ontstaat.

Reviderm microneedling 1x € 135,00
Reviderm microneedling kuur 6x € 660,00


Micro-needling maakt gebruik van het huideigen herstelmechanisme. Microfijne naaldjes perforeren de huid met nauwkeurige precisie, waarbij kleine, doelgerichte verwondingen worden gecreëerd in de epidermis, waar wondgenezing wordt gesignaleerd. Dit zorgt onmiddellijk voor leven in vermoeid weefsel en activeert de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron.

Reviderm micro-dermabrasie 1x € 75,00
Reviderm micro-dermabrasie kuur 6x € 350,00


Zachte intensieve peeling met microkristallen. Verfijnt zichtbaar de poriën. De huid wordt gladder en stralender. Kennismakingsbehandeling € 27,50!

Pulzzz vanaf € 1,20 per flits

Wil je definitief af van die haartjes op benen, armen, rug, bikinilijn of gezicht? En wil je niet steeds hoeven te scheren of epileren met risico op irritatie? Kies dan voor ipl van Pulzzz.

Betaalbaar en betrouwbaar.
1e okselbehandeling gratis!