Merken waar ik mee werk

Ik werk met de producten van het merk [comfort zone]. Het concept van dit merk is uniek, een ultieme beleving van schoonheid en well-being. Het tranquillity welkomstritueel, zorgt voor een ontspannen start van een behandeling. Ook worden uw gelaat, nek en decolleté gemasseerd door middel van een massage met Indiase invloeden. De behandeling wordt afgesloten met een passend huidadvies en de juiste dagverzorging afgestemd op uw huidconditie.

Klik HIER of op onderstaande afbeelding om naar de website van [comfort zone] te gaan. Hier vind je meer informatie over de ultieme beleving en de producten van dit mooie Italiaanse merk.

Sinds september 2020 werk ik ook met het nieuwe merk Spa salonnepro. Klik op het logo of klik HIER voor de prijslijst van deze behandelingen.

Dit is een Nederlands huidverzorgingsmerk met een duidelijk doel: natuurlijke huidverbetering voor iedereen.
Of het nu gaat om anti-aging, behandeling van puistjes, pigmentstoornissen, stress of disbalans.

De producten zijn parabenenvrij, sulfaatvrij, dierproefvrij, vegan, zonder minerale oliën, vrij van microplastics en bevatten organische producten voor thuisgebruik.

Maak ook kennis met PUNE. Make-up voor de bewuste gebruiker. De juiste kleuren waarmee je iedere dag de perfecte look creëert…

Kom je het ontdekken? PUNE is niet op dieren getest en is vrij van parabenen.

Klik HIER of op het logo om naar de website van PUNE te gaan. Hier vind je meer informatie dit mooie en trendy merk uit Maastricht.